Mobiele Escape Room

Een mysterieuze, afgesloten ruimte waarbinnen een spannend en onvoorspelbaar spel wordt gespeeld. Geef je collega's de dag van hun leven en zet deze mobiele Escape Room op uw locatie! Bedrijven mogen 1,2% van het totale fiscale loon aan personeelskosten uitgeven. Dit zijn ook bedrijfsuitjes. Organiseer je een activiteit zoals een mobiele Escape Room op eigen terrein? Dan wordt het niet gezien als een bedrijfsuitje en wordt het dus niet meegeteld als beloning voor de werkkostenregeling. Dit biedt mogelijkheden!

Een leuke break voor de medewerkers

Normaal bent u medewerkers voor een dagdeel of zelfs een hele dag kwijt als een teamuitje wordt georganiseerd. Het werk blijft liggen, om nog niet te spreken van alle kosten die eraan verbonden zijn. Deze ontsnappingstijd van de mobiele escape room kan aangepast worden aan de tijd die u eraan wilt wijden. Van een kwartier tot een uur per spel, er is voor iedereen een geschikte mogelijkheid en gewoon tussen het werk door te implementeren.

Een efficiënte manier om het team te analyseren

Waar liggen de krachten van de afdeling? Op welke punten kunnen ze effiecienter werken? Wie is de kartrekker en zijn er nog verborgen talenten te ontdekken binnen het team? In een korte tijd wordt zichtbaar waar de sterke en zwakke punten van het team liggen. Een professionele coach kan ingezet worden om problemen binnen het team op te lossen.

"YOU CAN DISCOVER MORE ABOUT A PERSON IN AN HOUR OF PLAY THAN IN A YEAR OF CONVERSATION“ PLATO

Vriendschappelijke competitie tussen afdelingen

Welk team had de minste tijd nodig om de bom onschadelijk te maken? Wat kan er geleerd worden van hen? Hoe wordt er met tegenslagen omgegaan?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen!