Witwassen - Een miljardenprobleem!

Jaarlijks wordt er voor miljarden euro’s aan crimineel geld witgewassen!

Met witgewassen geld krijgen criminelen invloed op ondernemingen en personen. Dat zorgt voor een ernstige bedreiging van de economie, de sociale veiligheid en politieke stabiliteit.

Awareness creëren

Voor het onderwerp witwassen hebben we een Mobiele Escape Room ontworpen om meer bewustzijn te creëren. Samen met een specialist ontdek je in 45 minuten hoe criminelen en de achterliggende structuren werken, en wat de signalen van witwassen zijn. Je speelt 30 minuten het spel, waarna je 15 minuten napraat met een expert.

Het resultaat?

Na deze Awareness training zijn deelnemers zich bewust van de signalen van witwassen en hoe ze moeten handelen om deze signalen op de juiste plek te melden.

Onze escape room kan worden ingezet bij onder andere banken, vastgoed, autohandel en federale instanties. We kunnen de escape room op elke gewenste locatie plaatsen.

Het verhaal

Vanuit deze trailer heeft een topcrimineel al zijn witwaszaakjes geregeld. Miljoenen euro heeft hij zo naar de bovenwereld gesluisd! Nu we hem eindelijk op het spoor zijn, heeft hij een boobytrap in de trailer geplaatst om alle bewijsmateriaal te vernietigen. De klok telt af, de bom kan ieder moment ontploffen!

Durf jij het aan om de bom onschadelijk te maken en al het bewijsmateriaal te redden?


Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen

Image
Image