Safety Escape Room

Op zoek naar een Safety Awareness-training?

Ze zeggen weleens: ‘Van fouten maken kun je leren.’ Maar wat nu als je je geen fouten kunt veroorloven? Bij Escape Room Designers ontwerpen we escape rooms die we grotendeels inzetten voor trainingen. Dankzij onze real live games, zoals onze Safety Escape Room, kunnen we een veilige werkomgeving creëren die de grootste fouten toelaat, zonder dat er iemand gewond raakt. Onze escape room biedt een realistische manier van leren. Deze verbindt medewerkers met elkaar en leert hen veilig gedrag te vertonen bij gevaarlijke situaties binnen een vergelijkbare omgeving als waarin zijzelf werken. De oplossing is voor iedereen toegankelijk.

Denken, doen en beleven
Wij helpen je door je medewerkers bewust te maken van de gevaren van een onveilige werkplek en van bepaalde omslachtige veiligheidshandelingen. Samen met een safety-specialist ontdek je in 45 minuten wat de gevaren op je werkplek kunnen zijn. Je speelt het safety-spel 30 minuten, waarna je 15 minuten napraat met een expert. Dit mag ook een eigen expert zijn. Het spel kan naar wens invulling krijgen en de escape room kan op elke gewenste locatie geplaatst worden.

Unique selling points:
– Op locatie naar wens
– 80 personen per dag
– Serieus én leuk
– Te implementeren tussen het werk door
– Teambuilding

De training is bedoeld voor:
- Offshore
- Petrochemie
- Brandweer
– BVD 400 Bevelvoerder
– COM 500 Communicatie
– OGS 1000 Gevaarlijke stoffen

Onderwerpen die aan bod komen:
– Veiligheid, gezondheid en milieu
– Preventie zware ongevallen (MAPP)
– Levensreddende regels
– Veiligheidsprocedures
– Werkinstructies
– ATEX
– Persoonlijke bescherming
– Incidenten melden
– Noodsituaties en evacuatie
– Boetes
– Alarmnummers
– Kwaliteitsmanagement
– Digital safety pasport (DSP)
– Lock out tag out (LOTO)

Deze Safety Awareness-training is beschikbaar als:
- Mobiele Escape Room Trailer
- Escape Motorboot
- Escape Zeilboot
- Pop-up Escaperoom


Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen
Image
Image
Image

Het verhaal

Nederland heeft een grote hackoperatie verijdeld. Je krijgt een inkijkje in het werk van echte spionnen. Ze zien eruit als doodnormale zakenmannen, ze gedragen zich keurig. Dankzij een tip komt de Secret Service er al snel achter dat dit niet zomaar vier mannen zijn, maar beruchte hackers. De Secret Service volgt de mannen vanuit een commandowagen en probeert zoveel mogelijk bewijsmateriaal te verzamelen. De mannen komen erachter en plaatsen in het holst van de nacht een bom in de commandowagen. Al het bewijsmateriaal is in gevaar! Weten jullie de bom op tijd te stoppen? Tijdens het spel zien de deelnemers dat hun bedrijf het volgende doelwit kan worden…