Cyber Security

Is cyber security een vraagstuk binnen uw onderneming? Dan hebben wij dé oplossing.

Wij zijn Escape Room Designer en hebben een Cyber Security Escape Room, die te huur is en geplaatst kan worden op jullie locatie voor training en bewustwording van Cybercrime.

Samen met een Cyber Security specialist, zal in 45 minuten tijd duidelijk worden wat de gevaren van Cybercrime zijn. Je speelt 30 minuten het Cyber Security spel, waarna je 15 minuten na gaat praten met een expert. (Mag een eigen Expert zijn)

Deze Cyber Security training is uitermate geschikt voor al uw medewerkers om een eerste stap te maken naar een veiligere werkomgeving. Op deze manier zal er hopelijk een gedragsverandering plaatsvinden.Onderdelen die aan bod komen zijn: Phishing, Cyber Security, Privacy, Free Wifi, CEO Fraude., AVG, Social engineering, Mobiele apparatuur, Ransomware, USB en Meldpunt.

USP’s:
– Op locatie naar wens
– 80 personen per dag
– Serieus en fun in één
– Te implementeren tussen het werk
    door
– Teambuilding
– Onboarden beleid
– ISO 27001

Deze Cyber Security Awareness training is beschikbaar als:

  • - Mobiele Escape Room Trailer
  • - Cyber Cash
  • - Escape Boot
  • - Pop-up Escaperoom

Het arrangement is uit te bereiden met:

Phishing simulatie

De training begint met een phishing simulatie, waarbij een realistische cyberaanval wordt nagebootst. Wordt er op de ‘kwaadaardige link’ geklikt? Zo ja, hoe vaak? En wordt er ook nog gevoelige informatie achter gelaten? Soms wordt er rechtstreeks toegang verschaft tot de serveromgeving.

Assessment

Na de Escape Room en het gesprek met de expert volgt er een online assessment waarmee nog meer inzicht wordt verkregen in het huidige niveau van bewustzijn en Cybersecurity onder de medewerkers. Na afloop ontvangt de organisatie een rapportage van de bevindingen en volgt een verdere toelichting.

Wat levert een Security Awareness Diagnose u op?
  • Inzicht in het daadwerkelijke gedrag van medewerkers;
  • Inzicht in de huidige weerbaarheid van medewerkers tegen cyberincidenten;
  • Inzicht in de werking van maatregelen die betrekking hebben op de menselijke factor;
  • Resultaten werken als spiegel voor medewerkers, waardoor een open houding ontstaat voor mogelijk training, advies en verbeteringen;
  • Bevindingen in de rapportage bieden de mogelijkheid om processen en procedures verder te optimaliseren.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen!
Image
Image
Image
Image

Het verhaal

Een ontluisterend inkijkje in het werk van vier buitenlandse spionnen. Ze zien eruit als doodnormale zakenmannen, gedragen zich keurig tijdens hun verblijf in Nederland. Dankzij een tip van de Britten komt de MIVD er al snel achter dat het niet zomaar vier  mannen zijn.... Al het bewijsmateriaal in  de commandowagen is in gevaar! Gebaseerd op een waargebeurd verhaal in Nederland.

Durf jij het aan?Wist u dat wij ook een VR training hebben? 

De Cyber Security Escape Room is goed te combineren met onze VR training trailer met een capaciteit van 288 personen per dag. 

Meer informatie: VR Room mobiel