VCA training

De gezondheid en veiligheid zijn bij een bedrijf heel belangrijk. Hier heeft u natuurlijk mensen voor in dienst, waarvan u graag wilt dat zij hun werk zo goed mogelijk doen. Ook kan het zijn dat er mensen bij u werken die als BHV-er actief zijn. Maar het is daarbij ook belangrijk dat de mensen, die bij uw bedrijf werken maar hier niks mee te maken hebben, ook weten hoe ze in noodsituaties moeten handelen. Hier hebben we bij Escape Room Designer een escape room ervaring voor ontwikkeld. Een educatieve ervaring die wel heel erg spannend en leuk is om te doen. De ideale manier om mensen op de hoogte te brengen op een manier die blijft hangen.

Aan de slag met een VCA mobiele escaperoom

U vindt op escaperoommobiel.nl een overzicht van de escape rooms waar u bij ons mee aan de slag kunt gaan. Dit zijn escape rooms die mobiel zijn, zodat wij hiermee naar uw bedrijf toe kunnen komen. Een VCA training in een escaperoom is een effectieve manier om mensen op de hoogte te brengen van waar ze op hun werk rekening mee moeten houden. We bieden een realistische simulatie aan in onze mobiele safety escape room, zonder dat hier daadwerkelijk gevaar bestaat. Het is een realistische manier van leren, waarbij mensen ook nog eens met elkaar samen leren werken.

Een VCA training in een escape room

De mogelijkheden van een VCA training bij Escape Room Designer zijn eigenlijk eindeloos. We staan klaar om samen met u te bekijken wat u aan uw mensen wilt leren. Wellicht zijn er ook onderdelen van de training die u zelf ook interessant vindt om mee te maken. Na afloop van de ervaring in de escape room wordt er dan nog geanalyseerd met een specialist, die de simulatie in de gaten heeft gehouden. Meer weten over onze VCA training voor escape room? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen