Horecagelegenheid

Wilt u de bezoekers van uw horecagelegenheid naast uw huidige aanbod ook iets anders voorschotelen? Ze een ultiem uitje bezorgen? Zoekt u naar een oplossing om uw daluren op te vullen? Om uw zaak te onderscheiden van andere aanbieders?

Escape Room Designer biedt een mobiele escape room in militaire stijl. Escape rooms zijn tegenwoordig een regelrechte hype en steeds meer mensen willen de spanning en sensatie die dit met zich meebrengt beleven. De voormalige militaire trailer is omgetoverd in een educatief en spannend spel waar als team samengewerkt dient te worden om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken om binnen de tijd te kunnen ontsnappen. Om u de mogelijkheid te geven om alle ingredi├źnten in huis te halen voor de optimale ervaring en beleving voor uw gasten, kunnen wij onze mobiele escape room op uw locatie tijdelijk of permanent laten opereren. Wij geloven dat uw bestaande aanbod en onze interactieve beleving, die helemaal inspeelt op de hedendaagse wensen van het publiek, een gegarandeerd succes zal worden. Een geslaagde ontsnapping mag immers gevierd worden!

Uw wensen zijn uiteraard te implementeren! Indien u interesse heeft om deze samenwerking met ons aan te gaan, willen wij graag met u om de tafel gaan zitten om de inhoud van deze escape room te bespreken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen!