Horecagelegenheid

De bezoekers van je horecagelegenheid een ultiem uitje bezorgen? Of zoek je naar een oplossing om je daluren op te vullen of je zaak te onderscheiden van andere aanbieders? Bij Escape Room Designer ben je aan het juiste adres. Wij bouwen escape rooms die we inzetten voor zowel trainingen als recreatie. De voormalige militaire trailer hebben we omgetoverd tot een educatief en spannend spel. Als team werk je samen om raadsels en puzzels op te lossen. Kan het team binnen de tijd de code kraken en op tijd ontsnappen?
We kunnen onze mobiele escape room permanent of tijdelijk op jouw locatie plaatsen, zodat je alle ingrediënten in huis hebt om je gasten een optimale ervaring te bezorgen. We bieden een interactieve beleving die aansluit bij de wensen van het publiek en die samen met jouw bestaande aanbod zorgt voor een gegarandeerd succes. Een geslaagde ontsnapping mag immers gevierd worden!

Jouw wensen zijn uiteraard te implementeren. Als je interesse hebt in een samenwerking met ons, willen we graag met je om tafel gaan zitten om de inhoud van de escape room te bespreken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen