Educatieve escape room

Een escape room is een mooie plek om samen met een groep vrienden of collega's een spannend avontuur te beleven. Bij Escaperoommobiel weten we hier alles van. We hebben namelijk drie mobiele escape rooms ontwikkeld waarmee we naar elke gewenste locatie in Nederland toe kunnen komen. We maken het u zo mogelijk om een mooie, uitdagende escape room te beleven zonder dat u hier verder voor hoeft te reizen. Escape rooms zijn mooi als ontspanning, maar ook op educatief gebied. Met onze educatieve escape room is het mogelijk om meer te weten te komen over een bepaald onderwerp, op een spannende manier die alle deelnemers bij zal blijven.

Een educatieve escape room mobiel aanvragen

We hebben bij Escaperoommobiel een Safety Escape Room klaarstaan. Dit is een speciale mobiele escape room waarin er op bepaalde situaties geoefend kan worden, zonder dat hier een echt gevaarlijke situatie bij ontstaat. Met deze educatieve escape room bieden wij u de mogelijkheid om mensen te trainen in een simulatie die zeer realistisch is. Het is een realistische manier van leren waarbij werknemers ook meteen met elkaar leren samenwerken. U kunt dit dan zelf in de gaten houden en bekijken wat er in het echt anders of beter moet. Ook hebben wij zelf coaches in dienst die hier met uw mensen over in gesprek kunnen gaan.

Wilt u een educatieve escaperoom huren?

Een educatieve escaperoom huren doet u bij ons heel eenvoudig. We hebben op onze website een handig formulier staan waarmee u de keuze heeft om meer informatie aan te vragen, of gelijk een van onze escape rooms te boeken. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We zorgen er dan voor dat u snel antwoord heeft op uw vragen. We nemen met u onze mogelijkheden en uw wensen door, zodat we een ervaring kunnen plannen die voor u en uw medewerkers het beste resultaat oplevert.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen