Security awareness training solutions

Het is voor bedrijven niet makkelijk om de veiligheid te kunnen garanderen. Er is momenteel zoveel wat via Internet uw kant opkomt… U kunt dan natuurlijk een goede beveiliging inbouwen, maar als de mensen die bij uw bedrijf werken zelf ook de deur wagenwijd open zetten, kan er alsnog van alles gebeuren. Het is goed om uw mensen op de hoogte te brengen van de gevaren die ze online allemaal lopen. Bij Escaperoommobiel.nl bent u aan het juiste adres voor security awareness training solutions. We hebben mobiele escape rooms ontwikkeld, waarmee wij u en uw mensen met deze gevaren kennis laten maken.

Aan de slag met een cyber security awareness training

U kunt uw mensen natuurlijk informatie sturen over cyber security en de gevaren die hierbij om de hoek komen kijken. Het is echter zo dat veel hiervan vaak niet blijft hangen. Het is beter om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij op dit gebied te bieden hebben. In de door ons ontwikkelde escape room krijgen uw mensen direct te maken met de gevolgen van verkeerd handelen. Het is een spannend spel, waarbij uw mensen dan samen moeten werken om tot een oplossing te komen. Dit is een spel van een half uur, waarbij allerhande cyber security thema's aan bod komen. Na afloop van het spel is er dan een analyse, aan de hand van een expert op het gebied van cyber security.

Meer weten over ons cyber security awareness programma?

Indien u meer wilt weten over ons cyber security awareness programma en wat dit allemaal voor u kan betekenen, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. We nemen dan de mogelijkheden van onze security awareness training solutions met u door. Escaperoommobiel.nl is onderdeel van Escape Room Designer, een professioneel bedrijf met veel ervaring op het gebied van cyber security awareness training. We hebben mensen in dienst die er voor zorgen dat u en uw mensen op een leuke, spannende manier meer te weten komen over online veiligheid.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen