Safety training

Veiligheid is een belangrijk thema op de werkvloer. Maar hoe zorgt u ervoor dat u en uw mensen zo veilig mogelijk kunnen werken? Het is daarvoor goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Escape Room Designer kunnen bieden. Op Escaperoommobiel.nl hebben wij een overzicht staan van de mogelijkheden die wij u met onze mobiele escape rooms kunnen bieden. We hebben een safety training in de vorm van een escape room. We rijden graag naar uw locatie om uw mensen daar kennis te laten maken met alle aspecten van veiligheid op het werk. Dit verpakt in een leuke escape room game.

Een mobiele safety bedrijfstraining

Het is goed om de veiligheid binnen uw bedrijf door te nemen met de mensen die bij u werken. Het is dan verstandig om dit te doen binnen de grenzen van een realistische simulatie, waarbij u er niet bang voor hoeft te zijn dat er daadwerkelijk een gevaarlijke situatie aan het ontstaan is. Met onze safety escaperoom training maken wij uw mensen bewust van de gevaren die er dreigen op een onveilige werkplek, ongeacht waar deze werkplek zich dan bevindt. Wij willen uw medewerkers helpen optimaal te reageren als er een gevaarlijke situatie is ontstaan.

Meer weten over onze safety escaperoom training?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op Escaperoommobiel.nl als u meer wilt weten over onze escaperooms. We hebben meerdere mobiele escape rooms waarmee we bij u langs kunnen komen. We vinden het belangrijk om u en uw mensen op de hoogte te brengen van de gevaren die op het werk kunnen ontstaan. Meer weten over de mogelijkheden die we u te bieden hebben? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen over onze safety escaperoom training.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen