Safety cursus

De veiligheid op een bedrijf is heel belangrijk. De training om hiermee leren om te gaan is dat alleen vaak niet. Over het algemeen is een dergelijke training een droge aaneenschakeling aan feiten, waar dan ook niet heel veel van blijft hangen. Het is dan goed om eens een kijkje te komen nemen bij escaperoommobiel.nl. We hebben namelijk meerdere mobiele escape rooms, waarmee we graag naar uw bedrijf toe komen. Een van deze escape rooms is een safety cursus, waar u en uw mensen op een leuke, spannende en effectieve manier meer leren over wat er allemaal komt kijken bij veiligheid op het werk.

De leukste cursus safety

Een escape room is de meest realistische manier van leren. Medewerkers van uw bedrijf gaan samen aan de slag om een probleem op te lossen dat met de veiligheid binnen een bedrijf te maken heeft. Er worden gevaarlijke situaties gesimuleerd, waarbij uw medewerkers dan moeten laten zien dat zij hier op een veilige manier mee om kunnen gaan. Uiteraard leren uw mensen dan ook in een dergelijke situatie, zodat zij adequaat op kunnen treden, mocht een dergelijke situatie een keer in het echt ontstaan. U doet deze safety bedrijfscursus samen met een safety specialist die alle gevaren en oplossingen met u doorneemt.

Meer weten over onze safety bedrijfscursus?

Indien u meer wilt weten over wat onze cursus precies inhoudt, dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We hebben mensen klaarstaan die graag met u doornemen wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. We vinden het belangrijk om met onze safety cursus de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten. Maak een afspraak met ons waarbij wij dan langskomen bij uw bedrijf met onze mobiele escape room, zodat wij u onze cursus kunnen aanbieden.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen