Cybersecurity bedrijf

Cybersecurity is een belangrijk thema bij bedrijven heden ten dage. Als u en uw mensen op het werk de mogelijkheid hebben van Internet en social media gebruik te maken, dan is het al een thema waar zeker aandacht aan besteed moet worden. De veiligheid op het Internet is namelijk constant in gevaar, op een groot aantal verschillende manieren. We raden u dan ook aan om aan dit thema zeker aandacht te besteden. Bij voorkeur in de huid van een spannende escape room, waarbij cyber security serieus behandeld wordt. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan even op escaperoommobiel.nl.

Cybersecurity voor bedrijven

Wllt u training in cybersecurity bij uw bedrijf geven? Dan is het goed om hierover eens contact met ons op te nemen. Escaperoommobiel.nl is de website van Escape Room Designer. We hebben een drietal mobiele escape rooms klaarstaan, waarmee we altijd een keer bij uw bedrijf langs kunnen komen. U en uw mensen krijgen dan de mogelijkheid om een spannende escape room te spelen en hier nog belangrijke informatie bij op te steken ook. Het spelen van de kamer duurt een half uur, daarna zal een van onze experts nog 15 minuten een analyse maken van wat er allemaal gebeurd is. Zo is een cybersecurity training bij uw bedrijf bijzonder effectief.

Meer weten over onze training cybersecurity voor bedrijven?

We vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is met onze escape rooms. We kunnen door heel Nederland bij bedrijven langskomen om uit te leggen hoe het beter kan met de online veiligheid. Vaak hebben mensen niet door op hoeveel verschillende manieren ze precies gevaar lopen. Wij brengen ze hiervan op de hoogte op een leuke, enerverende manier waarbij mensen ook nog eens met elkaar leren samenwerken. Als wij met onze cybersecurity training bij uw bedrijf langskomen, dan kunt u er op rekenen dat iedereen hier niet alleen maar een leuke tijd aan beleeft, maar ook nog iets van opsteekt.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen