Escape Suitcase

De Escape Suitecase is speciaal ontwikkeld voor kleine en grote evenementen en makkelijk te installeren. De Escape Suitecase wordt naar binnen gereden, klap je open en spelen maar. Je tovert een ruimte zo om in een ware Hi-Tech belevenis! Geen slotjes, maar alles gaat automatisch open en dicht.

De Escape Suitecases hebben een tweede leven gekregen, voorheen stonden de koffers in verschillende ziekenhuizen vanuit de Stichting CliniClowns. De Suitecase kan gespeelt worden met vier tot acht personen, met een ronde duur van 30 tot 60 minuten.

  • Aantal koffers: vijf
  • Aantal personen per ronde: 4 tot 8
  • Ronde duur: 30 tot 60 minuten
  • Aantal personen per dag per koffer: 8 x 8 = 64
Image
Image

De koffer
Hoog: 1.62 meter
Breed: 0.80 meter
Diep: 0.70 meter

Waarom een Escape Room?
Er zijn verschillende redenen waarom Escape rooms zo populair zijn. Een grote kracht is dat ze geschikt zijn voor vrijwel iedereen, jong en oud kan deelnemen. Alle nationaliteiten kunnen meedoen, aangezien onze rooms in het Nederlands en Engels zijn. Een Escape Room vraagt veel van je hersenactiviteit, maar weinig van je lichamelijke conditie. Daarnaast is het zo ontzettend leuk, om samen met de familie, collega’s of vriendenclub deze activiteit te doen. Je moet flink samenwerken om alle mysteries en puzzels op te lossen om zo de code te kraken. De tijdsdruk zorgt voor fanatisme. Door samen de strijd tegen de klok aan te gaan is het ook heel geschikt als teambuildingsactiviteit. Kortom, een activiteit om niet zomaar te vergeten.

Het verhaal
In overleg met onze klanten maken wij graag een thema en verhaal naar wens.