Escaperoom op locatie

Wilt u graag uw mensen eens kennis laten maken met een escaperoom? Escaperooms zijn momenteel erg populair. Niet verwonderlijk, want het is een spannende plek waar vrienden, familieleden of collega's met elkaar leren samenwerken. Het is daarnaast een plek met een bijzonder spelelement. Er zijn door heel Nederland escaperooms te vinden, maar wij bieden u een escaperoom die naar u toekomt. We hebben hier een tweetal commandtrucks, alsmede een geldwagen, voor omgebouwd. Zo kunnen wij elk bedrijf in Nederland onze ervaring aanbieden.

De spannendste escaperoom op locatie

Het mooie aan een escaperoom is dat dit niet alleen maar plekken zijn om spannende avonturen te beleven en een leuke tijd te hebben. Het is ook een perfecte gelegenheid om mensen iets te leren. We hebben op escaperoommobiel.nl meerdere escape rooms klaarstaan waar mensen iets van opsteken. Een escaperoom met cyber security en awareness als thema, alsmede een escaperoom die gaat over veiligheid op het werk. Hiermee heeft u een escaperoom op eigen locatie die de mensen bij uw bedrijf kunnen volgen. Ze leren dan niet alleen met elkaar samenwerken, maar steken ook wat op van de onderwerpen die worden behandeld.

Wilt u een escaperoom op eigen locatie huren?

Een escaperoom op locatie is bij ons eenvoudig te huren. We nemen graag van tevoren de mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door. We vinden het belangrijk om mensen op een spannende, leuke wijze iets te leren. Wij denken dat mensen op deze manier namelijk veel meer opsteken dan wanneer ze alleen maar wat droge feitjes krijgen aangereikt in een mailtje of op een geprint velletje. Wilt u meer weten over onze escaperoom op eigen locatie? Neem dan even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Samen met u gaan we dan bekijken welke escape room er voor uw bedrijf of evenement de juiste keuze is.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen