Escape Boot Vredebest

Wij hadden al een Escape Zeilboot, maar sinds het najaar van 2023 hebben wij ook de motorboot Escape Boot Vredebest. Op dit prachtige authentieke schip kun je, net als bij onze Escape Zeilboot, awareness trainingen volgen op het gebied van nautische ondermijning, cyber security en safety. Dit prachtige motorjacht is een uniek schip. De boot is in 1927 gebouwd bij scheepswerf Werf de Noord in Alblasserdam. Het is een directiejacht en is als zeeschip gebouwd.
De Vredebest leggen we direct aan jullie steiger vast. Zo kunnen jij en je medewerkers genieten van deze exclusieve activiteit en creëren we samen op een leuke en interactieve manier meer awareness voor deze belangrijke onderwerpen.

Samen met een specialist ontdek je in 45 minuten wat de belangen of gevaren van Cyber Security, Safety of Ondermijning zijn. De deelnemers spelen het spel 30 minuten, waarbij zij verleid worden om fouten te maken. Dit doen zij in groepen van maximaal 6 personen. Na afloop kaart een expert de fouten aan en geeft hij aan hoe de medewerkers hun gedrag kunnen verbeteren om veiliger te werken en zo incidenten te voorkomen.

De onderwerpen:
• Cyber Security
Onderdelen die hier aan bod kunnen komen zijn: phishing, cyber security, privacy, free wifi, CEO-fraude, AVG, social engineering, mobiele apparatuur, ransomware, USB en meldpunt.
• Safety
Onderdelen die hier aan bod kunnen komen zijn: veiligheid, gezondheid en milieu, preventie zware ongevallen (MAPP), levensreddende regels, veiligheidsprocedures, werkinstructies, ATEX, persoonlijke bescherming, incidenten melden, noodsituaties en evacuatie, boetes, alarmnummers, kwaliteitsmanagement, Digital Safety Pasport (DSP) en lock out tag out (LOTO)
• Ondermijning
Onderdelen die hier aan bod kunnen komen zijn: criminaliteit, (mensen)smokkel, drugs, witwassen, phishing, fraude en oplichting.

Unique selling points:
- Bij jullie aan de steiger
- 60 personen per dag
- Serieus én leuk
- Te implementeren tussen het werk door
- Teambuilding
- Onboarden van beleid


SpecificatiesAan uw steiger


Serious en fun in één


Speelduur: 30 minuten per spel


Gewicht: 3000 KG


Lengte: 16,5m


capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen