Cyberrisico escape room

Bent u op zoek naar een leuke, effectieve manier om het thema van cyberrisico op uw bedrijf onder de aandacht te brengen? Dan bent u nu op de juiste website aangekomen. We hebben bij escaperoommobiel.nl namelijk meerdere escape rooms klaarstaan waarbij dit thema behandel wordt. Leuke, spannende ervaringen die ook een educatief karakter hebben. Terwijl de mensen bij uw bedrijf of organisatie samenwerken om een oplossing te vinden, komen ze spelenderwijs veel te weten over het thema waar het in de kamer om draait.

Een cyberrisico escape room voor uw personeel

Elk bedrijf moet goed oppassen op het gebied van de risico's die het gebruik van Internet en social media met zich meebrengt. Vaak kennen mensen nog niet half de gevaren die er op dit gebied spelen. Als u onze cyberrisico escape room op uw bedrijf uitnodigt, dan is dat een zeer effectieve manier om het thema onder de aandacht te brengen. We komen dan bij u langs met een van onze mobiele escape rooms, die we bij uw bedrijf neerzetten. Zo kan iedereen bij uw bedrijf aan de slag gaan met de kamer in kwestie en is na afloop het hele bedrijf op de hoogte van alle gevaren. Thema's die worden behandeld zijn onder andere phishing, ransomware, cyber security, fraude en meer.

Meer weten over onze cyberrisico escape room

Een escape room die alleen maar educatief is, is natuurlijk niet leuk. Daarom hebben wij onze aandacht er ook op gericht om de kamer zo spannend en leuk mogelijk te maken. De combinatie serieus en fun werkt in onze ogen het beste. U kunt deze escape room tussen het werk door laten doen of deze na afloop van een werkdag inplannen. We nemen graag alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons. U kunt dan met onze cyberrisico escape room uw personeel alle online gevaren leren onderkennen.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen