Escape Zeilboot

Naast de mobiele trailers hebben wij ook een escape room gemaakt in een zeilboot. Deze zetten we in voor awareness trainingen op het gebied van cyber security, safety en ondermijning. Wij plaatsen deze escape room niet op jullie parkeerplaats, maar wij leggen de boot bij jullie aan de steiger. Zo kunnen jij en je medewerkers genieten van deze exclusieve activiteit en creëren we samen op een leuke en interactieve manier meer awareness voor deze belangrijke onderwerpen.

Samen met een specialist ontdek je in 45 minuten wat de belangen of gevaren van Cyber Security, Safety of Ondermijning zijn. De deelnemers spelen het spel 30 minuten, waarbij zij verleid worden om fouten te maken. Dit doen zij in groepen van maximaal 6 personen. Na afloop kaart een expert de fouten aan en geeft hij aan hoe de medewerkers hun gedrag kunnen verbeteren om veiliger te werken en zo incidenten te voorkomen.

De onderwerpen:
Cyber Security
Onderdelen die hier aan bod kunnen komen zijn: phishing, cyber security, privacy, free wifi, CEO-fraude, AVG, social engineering, mobiele apparatuur, ransomware, USB en meldpunt
Safety
Onderdelen die hier aan bod kunnen komen zijn: veiligheid, gezondheid en milieu, preventie zware ongevallen (MAPP), levensreddende regels, veiligheidsprocedures, werkinstructies, ATEX, persoonlijke bescherming, incidenten melden, noodsituaties en evacuatie, boetes, alarmnummers, kwaliteitsmanagement, Digital Safety Pasport (DSP) en lock out tag out (LOTO)
Ondermijning
Onderdelen die hier aan bod kunnen komen zijn: criminaliteit, (mensen)smokkel, drugs, witwassen, phishing, fraude en oplichting

Unique selling points:
- Bij jullie aan de steiger
- 60 personen per dag
- Serieus én leuk
- Te implementeren tussen het werk door
- Teambuilding
- Onboarden van beleid


SpecificatiesAan uw steiger


Serious en fun in één


Speelduur: 30 minuten per spel


Gewicht: 8000 KG


Lengte: 13m


capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen