Escape Boot

Naast de Mobiele trailers, hebben wij ook een escaperoom gemaakt in een boot. Deze kan worden ingezet voor awareness trainingen op het gebied van cyber security, safety en ondermijning.
Wij plaatsen deze escaperoom dus niet op uw parkeerplaats, maar wij leggen de boot bij jullie aan de steiger! Zo kunnen u en uw medewerkers genieten van deze exclusieve activiteit om zo op een leuke en interactieve manier meer awareness voor deze belangrijke onderwerpen te creëren.

De Escaperoom: Samen met een specialist, zal in 45 minuten tijd duidelijk worden wat de belangen of gevaren van Cyber Security/Safety/Ondermijning zijn. De deelnemers spelen 30 minuten het spel waarin zij verleid worden om fouten te maken. Dit doen zij in groepen van max. 6 personen. Na afloop vindt een debrief met een expert plaats die de fouten aankaart en aangeeft hoe de medewerkers hun gedrag kunnen verbeteren om veiliger te werken en zo incidenten te verkomen.

De onderwerpen:
Cyber Security; Onderdelen die hier bod kunnen komen, zijn: Phishing, Cyber Security, Privacy, Free Wifi, CEO Fraude., AVG, Social engineering, Mobiele apparatuur, Ransomware, USB en Meldpunt.
Safety; Onderdelen die hier bod kunnen komen, zijn: Veiligheid gezondheid en milieu, Preventie zware ongevallen (MAPP), Levensreddende regels, Veiligheidsprocedures, Werkinstructies, ATEX, Persoonlijke bescherming, Incidenten melden, Noodsituaties en evacuatie, Boetes, Alarmnummers, Kwaliteitsmanagement, Digital safety pasport (DSP), Lock Out Tag Out (LOTO)
Ondermijning; Onderdelen die hier bod kunnen komen, zijn: Criminaliteit, (Mensen)Smokkel, Drugs, Witwassen, Phishing, Fraude, Oplichting.

USP’s:
Bij jullie aan de steiger
60 personen per dag
Serieus en fun in één
Te implementeren tussen het werk door Teambuilding
Onboarden beleid


SpecificatiesAan uw steiger


Serious en fun in één


Speelduur: 30 minuten per spel


Gewicht: 8000 KG


Lengte: 13m


capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen!