Social Distancing - 1.5M Office Awareness Training

Corona uitbraak binnen uw bedrijf?
Als er binnen uw bedrijf een uitbraak ontstaat, worden de werkzaamheden volledig plat gelegd voor minimaal twee weken. Dit betekent, geen inkomsten en veel kosten. Om dit te voorkomen hebben wij een training ontwikkeld op het gebied van social distancing.

Veilig werken op kantoor met inachtneming van de 1,5 meter afstand houden tot elkaar, is in een kantoorruimte te doen als je de juiste afspraken maakt en de juiste inrichting kiest. Het vereist enige gewenning en daarom hebben we bij Escape Room Designer B.V. een awareness game ontwikkeld.

Frank Kastelein, Manager Escape Room Designer BV: “De 1,5 meter Office Awareness Game is een goed initiatief dat een bijdrage levert aan het terugdringen van de verspreiding van het COVID-19 virus. De Game is ontwikkeld om op gepaste afstand te kunnen werken met elkaar binnen kantooromgevingen. Het biedt medewerkers en bezoekers het vertrouwen dat de maatregelen die worden genomen om het besmettingsrisico te beperken ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.”

Waarom deze game? De vraag kwam uit de markt. Bij Cushman & Wakefield hebben ze een 6 feet office gemaakt en dat ziet er heel goed uit. Maar het bewust maken van al deze nieuwe regels, bij medewerkers en bezoekers was een uitdaging. Met onze expertise op het gebied van Cyber Security en Safety trainingen in onze mobiele Escape Rooms hebben we veel ervaring in het aantrekkelijk maken van awareness trainingen. Als mensen een training als leuk ervaren, zijn ze enthousiaster en onthouden meer van de regels die gehandhaafd moeten worden.

Voor wie? Deze game/training is voor overheden en bedrijven groot of klein, die binnenkort weer medewerkers gaat uitnodigen op kantoor en voor de uitdaging staan om al hun medewerkers en bezoekers bewust te maken van de nieuwe veiligheidsmaatregelen. De training kan binnen het bedrijf of extern bij een hotel, sportcomplex of in ons Experience & Creation Center worden gespeeld. Per locatie kunnen er maximaal 10 sessies per dag gespeeld worden.


SpecificatiesAan uw steiger


Serious en fun in één


Speelduur: 30 minuten per spel


Gewicht: 8000 KG


Lengte: 13m


capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen
Image
Image
Image

Het verhaal

De game is een real live Escape Room, dat zich afspeelt in een vergaderruimte. In deze ruimte bevindt zich het vaccin tegen het coronavirus. De concurrentie is hierachter gekomen en heeft een bom geplaatst om het vaccin te vernietigen. Als deze bom afgaat zal het vaccin verloren gaan en blijven we nog jaren in Lockdown. Lukt het jou om je volledig aan de nieuwe regels van het RIVM te houden en de bom onschadelijk te maken?

De game kan worden gespeeld door 5 tot 8 deelnemers per sessie van 30 minuten. Het spel wordt één graad hoger in het veiligheidsprotocol gespeeld. Dit betekent dat deelnemers mondkapjes en handschoenen aan krijgen tijdens het spel. Als de game ten einde is zal er 15 minuten nabesproken worden met een coach en/of expert. (Dit kan ook iemand van uw eigen bedrijf zijn).