Cybersecurity truck

Escape rooms zijn momenteel erg populair. Niet zo verwonderlijk, want met een escape room heeft u een leuke mogelijkheid om om met vrienden of collega's een spannend avontuur te beleven. Maar, een escape room is ook de perfecte plek om training in te geven, om collega's te leren samenwerken en problemen oplossen. Bij Escape Room Designer hebben we mobiele escape rooms ontwikkeld waarmee we ook bij uw bedrijf langs kunnen komen. We hebben bijvoorbeeld een cybersecurity truck klaarstaan, waarmee we cyber security eens goed onder de aandacht willen brengen.

Een truck met cybersecurity als thema

Wij geven in onze cybersecurity truck graag een bedrijfscursus waar u wat aan heeft. We komen graag met onze truck langs op uw locatie voor een speciale training in de bewustwording van cybercrime. We hebben hiervoor cybercrime specialisten in dienst, die u helpen bij het geven van een perfect afgestemde training. Deze training begint met een spelsituatie van een half uur, waarin thema's als phishing, cyber security, privacy, gratis wifi,fraude en meer aan bod komen. Na afloop van dit spel gaat onze specialist dan met de mensen die het spel hebben gespeeld zitten om een en ander goed te analyseren.

Volg onze cybersecurity truck bedrijfscursus

Als u onze cybersecurity truck bedrijfscursus wilt volgen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden, of om gelijk een tijd te plannen waarop wij bij u langskomen met onze truck. U kunt hiervoor ook een kijkje nemen bij de informatie op onze website. We hebben hier onder andere een handig contactformulier klaarstaan, waarmee u extra informatie aan kunt vragen of gelijk een afspraak kunt maken. We hopen dan ook binnenkort van u te horen zodat wij met onze cybersecurity truck bij u langs kunnen komen!

Specifications


Weight
0KG

height
0cm

width
0cm

length
0m

duration
0
minutes per game

capacity up to
0
players per day
Ask as for a quote