Escape room veiligheid

Bent u op zoek naar een leuke, spannende escape room waar u ook nog iets mee opsteekt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij escaperoommobiel.nl. We hebben op onze website een aantal escape rooms klaarstaan waarmee wij bij u langs kunnen komen op het werk, of op een andere locatie naar keuze. We hebben bij ons bedrijf een aantal mogelijkheden voor u klaarstaan. Educatieve escape rooms die toch vooral ook heel erg leuk zijn om te doen. We hebben bijvoorbeeld een escape room veiligheid op het werk, waarmee u uw mensen kunt leren wat veiligheid op het werk precies inhoudt.

Escaperoom veiligheid en milieu

We vinden het belangrijk om de mensen die van onze escape rooms gebruik maken iets bij te brengen over belangrijke onderwerpen. Onze escaperoom veiligheid en milieu is hier dan ook helemaal op gericht. De escaperoom zelf duurt hierbij ongeveer een half uur, waarna een specialist op het gebied van veiligheid nog een kwartier met u doorneemt wat u daarnet allemaal heeft meegemaakt. Dit is een effectieve manier om aan de veiligheid op het werk aandacht te besteden. Mensen onthouden de informatie beter als ze net een spannend spel hebben gespeeld dat hierom draaide, dan wanneer ze droge informatie in een mailtje lezen.

Meer weten over onze escaperoom veiligheid en gezondheid?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over onze escaperoom veiligheid en gezondheid. We vinden het heel belangrijk om u te leren wat er allemaal kan spelen op het werk als het op de veiligheid aankomt. Zo kunnen u en uw mensen straks veilig aan de slag. We hebben ook een escaperoom met als thema veiligheid online. Ook een thema waarvoor wij graag met onze escaperoom bij u langskomen.

Specifications


Weight
0KG

height
0cm

width
0cm

length
0m

duration
0
minutes per game

capacity up to
0
players per day
Ask as for a quote