Cybersecurity oefening

Bent u op zoek naar een goede, effectieve manier om uw personeel op de hoogte te brengen van de gevaren die er op Internet allemaal voor ze op de loer liggen? Het helpt dan over het algemeen niet om hier een mailtje over te sturen of een velletje voor uit te printen. Het is dan beter om uw mensen hier op een interactieve manier mee aan de slag te laten gaan. Een leuke, spannende manier die niet aanvoelt alsof er iets geleerd moet worden. U bent dan op Escaperoommobiel.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk escape rooms klaarstaan die niet alleen leuk en spannend zijn, maar daarnaast ook nog eens heel educatief.

Een goede oefening in cybersecurity

Als het op cybersecurity aankomt kunt u niet voorzichtig genoeg zijn. U kunt nog zoveel investeren in beveiliging van uw bedrijfsnetwerk, maar als u uw mensen niet leert wat voor gevaren ze online tegen kunnen komen, dan kan dat allemaal voor niets zijn. Het is belangrijk om mensen op de hoogte te brengen van de risico's die ze lopen, zodat ze de integriteit van uw netwerk niet onbewust kunnen bedreigen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden die wij u op het gebied van onze cybersecurity bedrijfsoefening allemaal te bieden hebben.

Meer weten over onze cybersecurity bedrijfsoefening?

Bij Escape Room Designer hebben we een drietal escape rooms met cyber security als thema. Deze hebben wij in mooie commandotrucks ingebouwd, alsmede in een omgebouwde geldwagen. Mooie plekken om een spannend avontuur te beleven, waar uw mensen ook nog wat van opsteken. Onze oefening in cybersecurity is niet alleen maar spannend en vermakelijk, of een goede oefening voor teambuilding, maar ook een perfecte cyber security bedrijfsoefening. Als u onze cybersecurity oefening in wilt huren, dan horen wij graag van u.

Specifications


Weight
0KG

height
0cm

width
0cm

length
0m

duration
0
minutes per game

capacity up to
0
players per day
Ask as for a quote