Teambuilding

Een mysterieuze, afgesloten ruimte waarbinnen een spannend en onvoorspelbaar spel wordt gespeeld. Geef je collega’s de dag van hun leven en zet deze mobiele escape room op jouw locatie! Bedrijven mogen 1,2% van het totale fiscale loon aan personeelskosten uitgeven. Dit zijn ook bedrijfsuitjes. Organiseer je een activiteit zoals een mobiele escape room op eigen terrein? Dan wordt het niet gezien als een bedrijfsuitje en wordt het dus niet meegeteld als beloning voor de werkkostenregeling. Dat biedt mogelijkheden!

Leuke break voor medewerkers
Normaal ben je medewerkers voor een dagdeel of zelfs een hele dag kwijt als je een teamuitje organiseert. Het werk blijft liggen en er zitten allerlei kosten aan verbonden. Bij onze escape rooms is dat anders. We kunnen de ontsnappingstijd namelijk aanpassen aan de tijd die jij eraan wilt spenderen. Ieder spel kan een kwartier tot een uur duren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte mogelijkheid. Je plant de verschillende rondes gemakkelijk in tussen het werk door.

Ideaal om de kwaliteiten van je team te analyseren
Waar liggen de krachten van de afdeling? Op welke punten kunnen ze efficiënter werken? Wie is de kartrekker? En zijn er nog verborgen talenten te ontdekken binnen het team? In een korte tijd wordt zichtbaar waar de sterke en zwakke punten van het team liggen. Een professionele coach kan ingezet worden om problemen binnen het team op te lossen.

‘YOU CAN DISCOVER MORE ABOUT A PERSON IN AN HOUR OF PLAY THAN IN A YEAR OF CONVERSATION’
PLATO

Vriendschappelijke competitie
Welk team had de minste tijd nodig om de bom onschadelijk te maken? Wat kunnen andere teams van hen leren? Hoe gaat iedereen met tegenslagen om? Je ontdekt het tijdens het spelen van de escape room.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen