Social Distancing - 1.5M Office Awareness Training

Veilig werken in het 1,5 meter kantoor Anderhalve meter afstand houden tot elkaar is in een kantoorruimte te doen als je de juiste afspraken maakt en de juiste inrichting kiest. Het vereist enige gewenning en daarom hebben we bij Escaperoom Designer BV een awareness game ontwikkeld.

Frank Kastelein, Manager Escaperoom Designer BV: “Het 1,5 meter Office Awareness Game is een goed initiatief dat een bijdrage levert aan het terugdringen van de verspreiding van het COVID-19 virus. De Game is ontwikkeld om weer veilig te kunnen werken in kantooromgevingen. Het biedt medewerkers en bezoekers het vertrouwen dat de maatregelen die zijn bedacht om het besmettingsrisico te beperken ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.”

Waarom deze game? De vraag kwam uit de markt. Bij Cushman & Wakefield hebben ze een 6 feet office gemaakt en dat ziet er heel goed uit. Maar het bewust maken van al deze nieuwe regels, bij medewerkers en bezoekers was een uitdaging. Met onze expertise op het gebied van Cyber Security en Safety trainingen in onze mobiele escaperooms hebben we veel ervaring in het aantrekkelijk maken van awareness training. Als mensen een training als leuk ervaren, doen ze enthousiaster mee en steken ze er meer van op.

Voor wie? Deze game is voor bedrijven groot of klein die binnenkort weer medewerkers gaat uitnodigen op hun kantoor en voor de uitdaging staan om al hun medewerkers en bezoekers bewust te maken van deze nieuwe veiligheidsregels. Het spel kan binnen het bedrijf of extern bij hotel, sportcomplex of in ons Experience & Creation Center worden gespeeld. We kunnen per locatie 10 sessies per dag spelen.


SpecificatiesOp locatie


Tussen het werk door


Teambuilding & training


Serieus & fun in één


capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen!
Image
Image
Image

Het verhaal

Deze game is een real live escaperoom game dat zich afspeelt in een vergaderruimte. In deze ruimte bevind zich het vaccin tegen het corona virus. De concurrentie heeft helaas een bom geplaats. Als deze bom afgaat zal het vaccin verloren gaan en blijven we nog jaren in Lock Down. Lukt het om je volledig te houden aan de regels van het RIVM en toch deze bom onschadelijk te maken en de wereld te redden? De escaperoom game kan worden gespeeld door 5 tot 8 deelnemers in ongeveer 30 minuten. Het spel wordt één graad hoger in het veiligheidsprotocol gespeeld. Dit betekent dat deelnemers met mondkapjes en handschoenen spelen. Na de speeltijd is er een 15 minuten durende nabespreking met een coach en of expert (dit kan ook iemand van uw eigen bedrijf zijn).