Coaching

Escape Room Designer heeft een tool gecreëerd in de vorm van een Escape Room, die op het gebied van groepsdynamiek inefficiënties kan aantonen. Deze tool is speciaal voor deskundige op het gebied van loopbaanontwikkeling, management development en procesverbetering. Deskundige kunnen deze gebruiken, om in een gecontroleerde stress situatie problemen herkenbaar te maken of te ontdekken. Het is een efficiëntere manier voor het aantonen en herkennen van deze veel voorkomende problemen op het gebied van samenwerken en communicatie.

Een deskundige kan deze tool gebruiken op locatie omdat deze mobiel is. Groot voordeel hierbij is dat een bedrijf minder schade loopt qua verlies van personeel op de werkvloer, omdat voor de snelle analyse het personeel maar 1,5 uur nodig is. Het eerste resultaat kan daarna al besproken worden met het bedrijf en een vervolg traject kan indien nodig worden ingezet.

Opties:

1. Escaperoom als aanvulling op een team development plan. Hierbij is sprake van een aantal sessies met een teamcoach met het betrokken team. Hierdoor leert de coach de betrokkenen beter kennen. De escape room dient dan als middels om samenwerking gedurende tijd- en stress management te meten of te observeren.

2. Escaperoom als aanvulling op een fun & learning program. In te zetten als afsluiting van een team development programma.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
minuten per spel

capaciteit tot
0
spelers per dag
Vrijblijvende offerte aanvragen!