Een Mobiele Escape Room

 

Wilt u meer bezoekers trekken naar uw museum? Een interactief spel aanbieden waar zowel kinderen als volwassenen echt mee kunnen maken hoe Implementation Force te werk ging?

Escape Room Designer heeft een mobiele escape room in militaire stijl. Escape rooms zijn tegenwoordig een regelrechte hype en steeds meer mensen willen de spanning en sensatie die dit met zich meebrengt beleven. De voormalige IFOR trailer is een educatief en spannend spel waar als team samengewerkt dient te worden om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken om binnen de tijd te kunnen ontsnappen.

Graag zouden wij onze mobiele escape room op uw locatie tijdelijk of permanent willen opereren. Uw bestaande aanbod en onze interactieve beleving die helemaal inspeelt op de hedendaagse wensen van het publiek is een gegarandeerde kans op succes.

De maximale bezetting van een spel zal 8 personen bedragen en, afhankelijk van de verschillende raadsels, puzzels en codes, zal het 15-, 30- of 60 minuten in beslag nemen.

Uw wensen zijn uiteraard te implementeren! Indien u interesse heeft deze samenwerking met ons aan te gaan, zouden we graag met u om de tafel gaan zitten om de inhoud van deze escape room te bespreken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

De Mobiele Escape Room dient op een vlakke ondergrond geplaatst te worden.
Prijzen op aanvraag en afhankelijk van o.a. uw wensen, duur van de huurperiode, locatie enzovoorts.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
tot
0
minuten per ronde

capaciteit
0
spelers per ronde
Vrijblijvende offerte aanvragen!